• 14 April 2023
  • 482
  • 0
Counseling
Kitap Önerileri

B. Lytoon , “İyi bir kitap gerçek bir hazinedir.” demiştir. Bu sözden de yola çıkarak kitap okumak tabii ki çok önemli ama iyi, başka bir deyişle nitelikli kitaplar okumak çok daha önemlidir. Çünkü kitaplar çocukların hayatında birçok şeyi değiştirebilir. Bu nedenle çocuklarımıza nitelikli kitaplardan bir seçki sunuyoruz. Sevgili çocuklar, kitapları severek okuyacağınıza inanıyoruz.  

  1. Bay Evdeyokum’un Post-it’leri

Clàudia’nın yaşadığı binanın önüne bir nakliye aracı yanaşır. Yeni bir komşu taşınır ve Clàudia onun kim olduğunu öğrenmeye çalışırken başından geçen gizemli ve komik olayları anlatan bu kitabı keyifle okuyacağınıza eminim.

  1.  Annemle Babam Sınıfta

Okulu sevmeyen bir öğrencinin dileği üzerine anne ve babasının çocuk olmasını anlatan bu hikâyeyi eğlenerek okuyacağınıza inanıyorum.

  1. Düdüklü Tencere Orkestrası

Işıl’ın yaz tatilinde sahilde başlayan arkadaşlığı daha önceki tatillere benzemeyen bambaşka bir tatil geçirmesini sağladı. Bol eğlenceli ve kahkaha dolu bu kitabı okurken çok güleceksiniz.

  1. Cesur Fare Miika

Cesur Fare Miika kocaman dünyada kendini bulmaya çalışan bir farenin hikâyesini anlatan kitapta kendinizi tanımanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha eğlenerek öğreneceksiniz.

 

 


It might interest you!